BAŞKAN YAĞCI HER YERDE!

BAŞKAN YAĞCI HER YERDE!

Belediye Başkanı Selim Yağcı, il merkezinin yanı sıra ilçe, belde ve köylere gösterdiği yakın ilgiyle tüm Bilecik kamuoyunun takdirini kazanıyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, bürokratik kariyeri ve siyasi tecrübesiyle ilimizin birçok noktasında gerçekleşen çalışma ve hizmetlere yardımcı olmaya çalışıyor. Bilecik'te belediye hizmetlerinin dışında ilçe ve beldelerin hizmetlerine de el vermeye çalışan Başkan Yağcı, Bilecik'i karış karış dolaşmaktan geri durmuyor. 

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanlığı'nı da yürüten Selim Yağcı, imkanları kısıtlı belediyelere yardımcı olduğu gibi, dönem dönem gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilçe, belde ve köylerin istek ve sorunlarını dinliyor. Civar siyasetçi ve bürokratlarla istişareler gerçekleştiren Yağcı, bu tavrıyla toplumun her kesiminden beğeni topluyor. 

Bu kapsamda son olarak Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerine ziyaretler gerçekleştiren Selim Başkan, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Pazaryeri İlçe Müftüsü Ömer Ahmet Kayalı ve ilimizin köklü şirketlerinden Erşan Et'in sahibi Erdal Erşan ile görüşerek, fikir alışverişinde bulundu. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2430 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum