BAŞKAN YAĞCI'DAN ANKARA TEMASLARI

BAŞKAN YAĞCI'DAN ANKARA TEMASLARI

Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında gerçekleştirilen 110. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için Ankara'da bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı temasları kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdür Yardımcısı Murat Kavak'ı ziyaret etti.

Ankara'da temaslarda bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, genişletilmiş il başkanları toplantısının ardından çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı ile Bilecik’te kültür ve turizm yatırımlarına ilişkin olarak yapılan ve önümüzdeki zaman dilimi içerisinde planalanan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Yağcı Bakan Prof.Dr. Nabi Avcı’ya bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı şükranlarını sundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr. Nabi Avcı da gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Yağcı’ya teşekkür etti ve Bilecikli hemşehrilerine selamlarını götürmesini istedi.

TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET

Belediye Başkanı Selim Yağcı, temasları kapsamında ayrıca TCDD Genel Müdür Yardımcısı Murat Kavak'ı, makamında ziyaret etti.

İlimiz ulaşımına ait bilgi alışverişlerinin yapıldığı ziyaret hakkında Belediye Başkanı Selim Yağcı,''İnşallah yakın zamanda İstasyon Mahallemizde bulunan Demiryolları lojmanlarının Belediyemize devri işini sonuçlandıracağız. Katkıları sebebiyle Sayın Kavak'a teşekkür ediyorum'' ifadelerini paylaştı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretin sonunda Kavak'a, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak hediye etti.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1535 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum