Başkonsolostan Bilecik Ziyareti

Başkonsolostan Bilecik Ziyareti

​​​​​​​Bursa Bilecikliler Derneğinin davetiyle Bursa Bulgaristan konsolosu Veselin Vijilov ile birlikte İstanbul ve Bursa’dan çok sayıda iş insanı Bilecik ve ilçelerinde temaslarda bulundu.

Bursa Bulgaristan Konsolosu Veselin Vijilov tarafından Bilecik ve ilçelerine gerçekleştirilen ziyarete Bursa’dan; Bursa Fashion Week (BFW) kurucusu ve Emelya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yaşariye Doğan, Barmak Barutçuoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Barutçuoğlu, Karkent Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sayın, Bursa Bilecilikler Dernek Başkanı Erdoğan Mısırlı ve çeşitli sektörlerden çok sayıda iş insanı katıldı. Yapılan bu ziyaretin sürpriz konuğu da Galatasaray Spor Kulübü Başkan adayı Turgay Kıran oldu.

46ba68a9-ed7a-4eb4-aefb-8857eb6c488a.jpg

Temasların birinci ayağını Bilecik Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Şükrü Keskin ziyareti oluşturdu.  Bilecik Sanayi ve Ticaret Odası binasında gerçekleşen ziyarette bir yandan Bursa ve Bilecik ilinde ticari faaliyetler hakkında konuşulurken Bulgaristan ile her iki ilde yaşayan insanların büyük çoğunluğunun tarihten gelen yakın bağlara dikkat çekildi. Bu açıdan, sadece ticari projeler ve ticari birlikteliğin değil kültür, sanat alanlarında yapılacak çalışmalar konularında istişareler gerçekleştirildi.

8baef8eb-9e43-4b17-a344-317f5f35ff8c.jpg

Pazaryeri’ne  4. Bursa Fashion WEEK’e Ev Sahipliği Teklif Edildi 

Bursa Bulgaristan Konsolosu Veselin Vijilov,  Bursa Bilecilikler Dernek Başkanı Erdoğan Mısırlı ve beraberindeki iş insanları Bilecik Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Şükrü Keskin ziyaretinin ardından, Söğüt ve Pazaryeri ilçelerini ziyaret etti. Konuk heyet,  Pazaryeri ilçesinde Belediye Başkanı Zekiye Tekin tarafından misafir edildi.

Ziyarette yapılan görüşmede Bursa Fashion Week (BFW) kurucusu ve Emelya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yaşariye Doğan tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Bursa Fashion Week’e (BFW) Pazaryeri’nin ev sahipliğinde gerçekleşmesi teklif edildi.

Ziyaret sonrasında Pazaryeri Belediye Başkanı Tekin’in yaptığı açıklamada, Bursa Bulgaristan Konsolosu Veselin Vijilov, Bursa Bilecilikler Dernek Başkanı Erdoğan Mısırlı ve iş insanlarının, Pazaryerini ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.  Ziyarette yapılan görüşmede, 4.Bursa Fashıon WEEK’in ev sahipliğinin teklif edildiğini sözlerine ekledi. Bu önemli organizasyonun, Pazaryeri’nin ve sahip olduğu doğal güzelliklerini tanıtıma büyük katkısı olacağını kaydeden Başkan Tekin, bu nedenle 4.Bursa Fashıon WEEK’in ev sahipliğinin Pazaryeri ilçesine teklif edilmesinden Belediye Başkanı olarak büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

a86d4d9d-543a-40bf-9209-f6208a132894.jpg

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin açıklamasının sonunda; Bilecik ile birlikte Pazaryeri ilçesinin tarihi değerleri ve doğal güzellikleri tanıtımına katkı verecek olan 4.Bursa Fashion Week’in,  Pazaryeri’nde düzenlenmesini teklif eden Bursa Fashion Week (BFW) kurucusu ve Emelya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yaşariye Doğan olmak üzere Bursa Bilecilikler Dernek Başkanı Erdoğan Mısırlı ile birlikte dernek yönetimine teşekkür etti.

 

Bu haber toplam 3107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.