BAYIRKÖY'DE AÇILIŞ ŞOV

BAYIRKÖY'DE AÇILIŞ ŞOV

Bayırköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan birçok proje ve tesis, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, göreve geldiği günden bu yana beldenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Adeta Bayırköy'ü yeniden inşaa eden Başkan Yaman, hafta sonu gerçekleşen hıdrellez etkinliği ve toplu açılış töreniyle bir kez daha gönülleri fethetti.

haberdenkareler.jpg

Bayırköy'de gerçekleşen hıdrellez etkinliği ve toplu açılış töreni, Atatürk Meydanı'nda şifalı pilav ikramında bulunulmasının ardından Mehtereran konseri ile başladı.

Törenlerin devamında toplu açılış merasimi için Bayırköy Belediyesi'nin AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda Türkiye birinciliği ödülünü alan sosyal tesislere geçildi. Burada sağlık ocağı, kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, futbol sahası ve çocuk parkı gibi tesislerin açılış ve temel atma törenleri gerçekleştirildi. 

Hilal Coşgun ve Orhan Hakalmaz'ın konserleriyle renk kattığı gecede coşkulu anlar yaşandı.

Törende konuşan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bayırköy'ün çehresini değiştirmeye devam ettiklerini söyledi. Beldeye birçok proje ve tesis kazandırdıklarının altını çizen Başkan Yaman,"Daha iyi bir gelecek için durmadan çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise beldede yapımı tamamlanan çalışmaların hayırlı olması dileklerinde bulundu. Bayırköy Belediyesi'nin sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olduğuna dikkat çeken Milletvekili Eldemir, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Törene, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Eski Milletvekili Fahrettin Poyraz, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum