BEKLENEN İKİ TAHMİN DAHA

BEKLENEN İKİ TAHMİN DAHA

Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal'dan..

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, AK Parti'nin ilçe ve belde belediye başkan adaylarına ilişkin yaptığı paylaşımlarla Bilecik kamuoyunun dikkatini üzerine çekti. 
Mücahid Erdal ilk olarak Vezirhan ve Bayırköy beldelerine ilişkin öngörülerini gündeme getirirken, AK Parti’nin Vezirhan adayının Kemal Gergin olacağını, Bayırköy’de ise mevcut belediye başkanı Mustafa Yaman ile devam edileceği tahmininde bulundu.
Usta Gazeteci tahminlerine Bozüyük, Dodurga ve Pazaryeri ile devam etti. Sosyal medya hesabından tahiminlerini dile getiren Erdal "Bozüyük ve Dodurga'yı söylememe gerek yok. Ak Parti'nin mevcut Belediye Başkanları doğal aday ve başka adayı da yok. Yani taş tek domino garanti" ifadelerini kullandı.
Pazaryerine ilişkin düşüncelerini de dile getiren Erdal "Tahminlere devam edelim. Bu tahminlerimi ilçelerde ve beldelerde yaptığımız röportajlara dayanarak yapıyorum. Bir gazeteci olarak Pazaryeri'nde mevcut Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ın tekrar aday olacağını tahmin ediyorum" dedi.

mucahid-erdal-twitter-001.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2682 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum