BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gölpazarı Belediyesi çalışanları kendi aralarında topladıkları parayla ilçedeki ihtiyaç sahipleri için erzak kolileri hazırladı. Kolilerin hazırlanmasına Belediye Başkanı Hayri Suer'de eşlik ederken hazırlanan koliler teslim edilmeye başlandı. Gölpazarı Belediyesi'nin bu davranışı kamuoyunun takdirini kazandı. 

Gölpazarı Belediyesi’nden yapılan çağrıda, “Eğer sizde erzak alarak destek vermek isterseniz belediyemizi arayabilir, WhatsApp hattından yazarakta iletişime geçebilirsiniz” denildi. 

belediye-calisanlarindan-ornbek-davranis2.jpg

Gölpazarı Belediyesi, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Covid-19'a karşı ülkece zorlu bir mücadele verdiğimiz şu günlerde, Gölpazarı Belediyesi olarak, Gölpazarı olarak gurur verici bir adıma daha imza attık. Süreç içerisinde geçim sıkıntısı yaşayan gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ettik.

Belediye personelimiz kendi aralarında topladığı bir miktar parayla çeşitli erzaklar alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere paketledi. Bu örnek tutum karşısında çok duygulanan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Suer ise yardım kolilerinin hazırlanışının her anında personelimize destek verdi. Yardım kolileri sahiplerine ulaşmaya başladı.

Eğer sizde erzak alarak destek vermek isterseniz belediyemizi arayabilir, WhatsApp hattından yazarakta iletişime geçebilirsiniz." 


 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3753 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum