BELEDİYEDEN TEDES AÇIKLAMASI

BELEDİYEDEN TEDES AÇIKLAMASI

Bilecik Belediyesi’nden Elektronik Denetleme Sistemi hakkında açıklama yapıldı. Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, kısa bir süre sonra uygulamaya girecek olan Elektronik Denetleme Sistemi hakkında bazı internet yayın organlarında çıkan haberler sonrası bir açıklama yapıldı. 

Açıklamada, “Bazı internet yayın organlarında Elektronik Denetleme Sistemi hakkında yapılan haberlere ilişkin basın açıklaması yapılması gereği görülmüştür. Birçok şehirde uygulanan ve Trafik yoğunluğunu en aza indirerek, can ve mal kaybını en az seviyeye getiren uygulama Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen bir çalışmadır. 

Her gün gelişen ve büyüyen Bilecik'te trafik akışını hızlandırmak, trafik kuralı ihlallerinin önüne geçmek ve hem vatandaşlarımız için hem de sürücüler için zaman tasarrufu sağlamak amacıyla yapılan çalışma hali hazırda hizmet vermemektedir. Sistemin tamamlanması ve hizmete girmesiyle bu konuda vatandaşlarımız bilgilendirilecektir. Tasarruf ve uygulama yetkisinin Bilecik Emniyet Müdürlüğünde olduğu uygulama, Bilecik Belediyesi nezdinde gerçekleştirilen bir uygulama değildir ve bu konudaki yaptırımlar da Belediyenin yetkisi dahilinde değildir. 

Uygulama halen hizmete girmemiş olmakla birlikte uygulamanın başlayacağı tarih, Belediyemiz tarafından kamuoyuna duyurulacaktır. Bu konuda vatandaşlarımızın rahat olmaları bilgisini paylaşmak isteriz” denildi.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 5630 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum