Belediyeye gelir sağlamak için ayçiçeği ekecek

Belediyeye gelir sağlamak için ayçiçeği ekecek

Yenipazar Belediyesi'nce bütçeye katkı sağlamak adına ayçiçeği ekimi yapılacak.

Yenipazar Belediyesi'nce bütçeye katkı sağlamak adına ayçiçeği ekimi yapılacak. Belediyeye ait yaklaşık 80 dönümlük arazide sürüm işlemleri gerçekleştirilerek ayçiçeği ekimine hazır hale getirildi. 

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sonunda devlet kazanacak, Yenipazar kazanacak, halkımız kazanacak” dedi. 

Ayçiçeği hasadından elde edilen gelirin kamuoyu ile paylaşılacağını aktaran İlhan Özden, şöyle devam etti:

“İlçemiz Kuruçayır mevkiinde, mülkiyeti belediyemize ait 77.505 m2 araziye belediyemize ek bir gelir getirmesi için ayçiçeği ekimine hazır hale getirmek için sürme işlemi yapıldı. Ayçiçeği hasatından elde edilecek gelir şeffaflık ilkesini ilke edinmiş olarak siz değerli hemşehrilerimiz ile paylaşılacaktır. Hasattan elde edilen gelir siz değerli halkımıza hizmet etmek için kullanılacaktır. Sürüm işleminde traktörleri ile yardımcı olan Çöte Mahallesi Muhtarı Mehmet Kamacı’ya, Batıbelenören Köyü Muhtarı Enver Şimşir’e, Danişment Köyü Muhtarı Osman Kaplan’a, Selim Köyü Muhtarı Hüseyin Akkaya’ya, Sorguncukahiler Köyü Muhtarı İsmail Öztürk’e, Belkese Köyü Muhtarı Abdullah Canbaz’a ve Katran Köyü halkından Mehmet Yıldırım’a belediyemiz ve Yenipazar halkı adına teşekkür ederiz. Sonunda devlet kazanacak, Yenipazar kazanacak, halkımız kazanacak” ifadelerini kullandı. 

belediyeye-gelir-saglamak-icin-aycicegi-ekecek2.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3850 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum