BELEDİYEYE TAHSİS EDİLDİ

BELEDİYEYE TAHSİS EDİLDİ

BEBKA destekli olarak Özel İdare tarafından Gölpark´a yaptırılan taşınır ve taşınmazlar belediyeye tahsis edildi

Ahmet MEŞE
İl Genel Meclisi Mart ayı birleşimleri başladı. Serkan Yıldırım başkanlığında gerçekleşen ilk birleşimde, BEBKA desteğiyle Özel İdare tarafından yaptırılan Gölpark'taki bazı taşınır ve taşınmazların, mülkiyeti Özel İdare'de kalmak suretiyle Bilecik Belediyesi'ne tahsisi görüşüldü.
Gündem maddesi, MHP ve AK Parti grupları arasında görüş ayrılığına neden oldu. MHP grubu, maddenin komisyona gönderilmesini teklif ederken AK Parti grubu ise komisyon çalışmasına gerek olmadığını belirtti.
Karşılıklı tartışmalar tansiyonu yükseltince Meclis Başkanı Serkan Yıldırım oturuma ara verdi. Aranın ardından gündem maddesi oylamaya sunuldu ve madde AK Parti grubunun oylarıyla kabul edildi.
Böylelikle Gölpark mesire alanı içerisinde BEBKA destekli olarak Özel İdare tarafından yaptırılan taşınır ve taşınmazların (Kamp karavan alanı, engelli tuvaleti ve banyosu, egzersiz alanı ve aletleri ile akülü tekerlekli sandalye, dinlenme ve oturma bankları, güvenlik sistemi gibi) mülkiyeti Özel İdare'de kalmak şartı ile Bilecik Belediyesi'ne tahsisi gerçekleşti.
Birleşimde görüşülen diğer gündem maddeleri komisyonlara havale edildi.

/resimler/2016-3/1/1418580010241.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.