BERA BORDROLAMA'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

BERA BORDROLAMA'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Bera Bordrolama ve Danışmanlık Hizmetleri Sahibi Finansbank eski şube müdürü Ufuk Ertuğrul ve Tuğba Akbaş İbiş, gazetemizi ziyaret etti. Ufuk Ertuğrul ve Tuğba Akbaş İbiş, gazetemiz yazı işleri müdürü Mücahid Erdal ile bir süre görüştü.

Çalışmaları ve faaliyet alanları ile ilgili bilgiler veren Ufuk Ertuğrul, Bilecik'te bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Yaklaşık üç ay önce faaliyete başlayan şirketin çalışmalarından bahseden Ufuk Ertuğrul, şunları kaydetti:

"BERA Bordrolama ve Danışmanlık Ltd. Şti kapsam olarak bordrolama, insan kaynakları ve finansal danışmanlık hizmeti vermektedir. Verilen hizmetlerin içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse Bordrolama; hizmet verilen iş yerinin çalışanlarının işe girişlerinden çıkışlarına kadar olan tüm yasal süreçlerin yerine getirilmesi, özlük dosyalarının hazırlanması, sözleşmelerin oluşturulması, ücret bordrolarının hazırlanması, SGK ve İŞKUR teşviklerinden faydalanılmasının sağlanması, süreçlerin sistematik hale getirilmesinin sağlanması gibi hizmetlerin yürütülmesini kapsamaktadır.

İnsan Kaynakları Danışmanlık Hizmetimizde ise; hizmet verilen işyerinde tüm insan kaynakları süreçlerinin deneyip eksiklikleri tespit edip, bu eksikliklerin giderilmesi çalışmalarını yapıyoruz. Ayrıcı arzu eden firmalar için danışmanlık süresi sona erdikten sonra da denetim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Finansal Danışmanlık Hizmetinde ise firmaların mali yapılarının dengelenmesi ve düzeltme işlemlerinin yanı sıra KOSGEB ve benzeri Programları gibi projelerin yazılması ve sürçlerinin takip edilmesi işlemlerini gerçekleştiriyoruz" dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'da Ufuk Ertuğrul ve Tuğba Akbaş İbiş'e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2493 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.