"Bilecik Belediyesi’nin faturaları araştırılsın!"

"Bilecik Belediyesi’nin faturaları araştırılsın!"

Heykel dikmekle eleştirilen CHP'li belediyeler, şehrin öncelikli ihtiyaçlarına yatırım yapılmamasıyla gündeme geliyor.

Heykel dikmekle eleştirilen CHP'li belediyeler, şehrin öncelikli ihtiyaçlarına yatırım yapılmamasıyla gündeme geliyor. Vatandaşlar heykele ödenen paralarla ilgili suistimal olduğu kanısında. Konuyla ilgili AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım "Biz 45 günde bin yataklı hastane yaparken adam iki senede 2 metrekarelik sanat eseri yapıyor. Değerinin ne olduğunu bilen yok. Çünkü sanatsal bir eser. Ben faturaların araştırılmasını istiyorum" dedi.

FATURALAR ARAŞTIRILSIN?

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, heykel üzerinden yolsuzluk yapıldığını ima ederek "CHP’li belediyelerimiz heykel dikmekle meşguller. Basından yakın olarak takip ediyoruz ve bu ilimiz içinde geçerli. Tabi bunlar büyük sanatsal yapılar. Biz 45 günde bin yataklı hastane yaparken adam iki sene içerisinde sanat eseri yaratıyor. 2 m2’lik güzel eserler yapıyorlar ve değerinin de ne olduğunu bilen yok. Çünkü sanatsal bir eser. Bizim yaptığımız hastanenin bir metrekare fiyatı vardır. Sanatın fiyatı yoktur. Yani belediyelerin özellikle CHP’li belediyelerin bu kadar heykel dikmelerinde tek sebep var, değer yok. 

10 bin liraya da heykel yaparsınız, üç milyona da heykel yaparsınız. Ben faturaların araştırılmasını istiyorum. Kaça yapılıyor bu heykeller, bu iki yılda zor yaptıkları sanat eseri heykelin kaç liraya mal ettiklerini kamuoyuna bildirmelerini istiyorum" dedi.

Vatandaşlar arasında bu kadar heykelin taş devrinde bile yapılmadığı, esprili bir dille CHP'nin taş devrinde yapılamayanı başardığı sözleriyle tiye alındığı ortamda Ak Parti'nin halkın öncelikli ihtiyacı olan hizmetlere yöneldiği konuşuluyor.

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım Atatürk Parkı'na belediyenin 6.5 milyon civarında para harcadığını halbuki ildeki sanayicilerle ilde bu alanda faaliyet gösteren işletmelerle bu parkı belediye bütçesine dokunmadan yapılabileceğini anlattı. 

İlgili Haberler

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 12828 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum