’BİLECİK, BÖLGEDE SÖZ SAHİBİ OLDU’
Ahmet MEŞE
Türk Dünyası Belediyeler Birliği Toplantısı'na katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yağcı, Bilecik'in bölgede söz sahibi olan bir il haline geldiğini belirtti.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gebze'de gerçekleştirilen Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) toplantısına katıldı.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Cumhuriyetlerden devlet temsilcileri ve idareciler katıldı.
Bölgemiz belediyeleri ve Türki Cumhuriyetlerdeki belediye başkanları arasında görüş alışverişlerinin gerçekleştirildiği toplantıda, şehirler açısından önemli kararlar alındı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede, Bilecik'in, gerçekleştirilen birçok organizasyona katılarak, artık bölgesinde söz sahibi bir şehir olduğunu hatırlatarak, toplantının son derece verimli geçtiğini kaydetti.
Meslektaşları ile şehirler hakkında detaylı görüş alışverişler yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, birliğin yönetim kurulunda yer alan bir il olarak, gerçekleştirilen bütün toplantılarda Bilecik'i en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.