Bilecik Google'da nasıl aratılıyor?

Bilecik Google'da nasıl aratılıyor?

Yapılan bir araştırmaya göre; 81 ilin arama motorlarında nasıl arandığı belirlendi.GZT’nin bahse konu araştırmasına göre, Bilecikliler büyük bir merakla ‘Bilecik arama motorlarında nasıl aratılıyor’ diye araştırmaya başladı.

Yapılan bir araştırmaya göre; 81 ilin arama motorlarında nasıl arandığı belirlendi.

GZT’nin bahse konu araştırmasına göre, Bilecikliler büyük bir merakla ‘Bilecik arama motorlarında nasıl aratılıyor’ diye araştırmaya başladı.

bilecik-googleda-nasil-aratiliyor-002.jpg

GZT, iller bazında gerçekleştirdiği çeşitli başlıklardaki araştırmalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez 81 ildeki iller nasıl aratılıyor ile ilgili bir araştırma yapıldı. Araştırma sonucunda illerin nasıl arandığı tespit edildi. Araştırma sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılmaya başlarken Bilecik kamuoyu da merakla arama motorlarında ilimizin nasıl aratıldığı araştırmaya başladı. Vatandaşlar arasında birçok tahmin yapılırken ortaya enteresan sonuçlar çıktı.

bilecik-googleda-nasil-aratiliyor.jpg

BİLECİK EN ÇOK HANGİ SORU İLE ARATILIYOR

Bilecik’in en çok hangi soru ile aratıldığı Bilecik halkı tarafından merak ediliyordu. Bilecik Haber olarak sizler için araştırmalarımızın sonuçlarını sizler ile paylaşacağız. Bütün illerin Google’da nasıl arandığını araştıran GZT Bilecik’in de nasıl arandığını paylaştı.

bilecik-googleda-nasil-aratiliyor-001.jpg

GOOGLE’DA BİLECİK NASIL ARANIYOR?

Eskişehir’de ‘Neden Öğrenci Şehri?’ araması yapılırken, Bursa’da ‘Neden Başkent Oldu?’ soruları ön olana çıktı. Bilecik için ise ’Neden Önemlidir?’ sorusu en çok aranan oldu. Bu sonucun çıkması Bilecik’te normal olarak karşılanıyor çünkü Bilecik’in tarihi öneminin olmasından dolayı ‘BİLECİK NEDEN ÖNEMLİDİR?’ sorusu Bilecikli olmayıp çevreden duyulan soruların başında gelmektedir.

bilecik-googleda-nasil-aratiliyor.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1769 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.