BİLECİK HABERLERİ - ÖDÜL KOLEKSİYONUNA YENİSİ EKLENDİ!

BİLECİK HABERLERİ - ÖDÜL KOLEKSİYONUNA YENİSİ EKLENDİ!

Bilecik Belediyesi, ödül koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Sağlıklı Kentler Birliği'nin 'Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri' yarışmasına ' Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim' projesi ile katılan Bilecik Belediyesi ödül almaya hak kazandı. 

Ödül, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen Sağlıklı Kentler İçin Yenilenebilir Enerji konulu konferansa katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya takdim edildi. 

Ödül törenine, Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan ile Anadolu Üniversitesi Ekoloji Anabilim Dalı Başkanı, Bilecik Belediyesi Başkanlığı Danışmanı ve Bilecik Belediyesi Karbon Ayak İzi Belirleme Çalışması Koordinatörü Prof. Dr. Cengiz Türe de katıldı. 

odul-koleksiyonuna-yenisi-eklendi3.jpg

Törende ayrıca Bilecik Belediyesi'nin Şehrin Karbon Ayak İzini Belirleme çalışması içinde sertifika verildi. 

'BİLECİK, EN İYİSİNE LAYIK'

Bilecik Belediyesi'nin ödül koleksiyonuna eklenen yeni ödülle ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'in hizmetlerin en iyisine, en güzeline layık olduğunu dile getirdi. Başkan Yağcı, alınan ödülle birlikte ilimizin bölgesinin dışında ülke çapında adından söz ettireceğine vurgu yaparak şöyle konuştu:

odul-koleksiyonuna-yenisi-eklendi2.jpg

"Hizmetkarı olmakla onur duyduğumuz Bilecik’imizin adını yeni bir platformda yeni bir çalışmayla daha duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten önemli ve anlamlı bir çalışma ile aldığımız bu ödül ile Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik’imizin her şeyin en iyisine layık olduğunu göstermiş olduk. Bu başarıyla ilimizi sadece bölgemizde değil bütün ülkemizde en iyi şekilde temsil etmiş olduğumuzu söyleyebiliriz. Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim adlı projemizi, Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğinde gerçekleştirdik. Ben bu anlamda Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş ve ekibine teşekkür ediyorum. Diğer yandan şehrimiz için önemli olan bir diğer çalışma olan ''Şehrimizin Karbon Ayak İzini Belirleme çalışmamız var ve bu alanda da sertifika aldık. Bu çalışması dolayısıyla Belediye Başkanlığımız Danışmanı olan Prof. Dr. Cengiz Türe'ye de teşekkür ediyorum. İnşallah daha yeni proje ve ödüller ile başarılarımızı artırmaya devam ederiz’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2374 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum