‘BİLECİK İÇİN BİZ VARIZ!’

‘BİLECİK İÇİN BİZ VARIZ!’

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bilecik için biz varız” dedi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa ve beraberindekiler Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’ı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette ilimiz ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Cafer Arslanboğa, 23 Kasım’da kurulan partilerinin milletimize hizmet etmeye hazır olduğunu ifade ederek, Bilecik halkına hizmet etmekten memnuniyet duyacaklarını belirtti.

bilecik-icin-biz-variz2.jpg

İl Başkanı Arslanboğa açıklamasında şunları kaydetti:

“23 Kasım 2018 tarihinde Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partimiz 2. Kırk yılda din, dil, ırk farkı gözetmeksizin bütün milletimize hizmet etmeye hazırdır.

Bizler Yeniden Refah Partisi olarak kavga etmek, çatışmak için değil, yapılan hizmetlere teşekkür etmek, yapanları tebrik etmek, eksiklikleri tamamlamak ve yapılan yanlışları düzeltmek için geliyoruz. Eğitim, sağlık, ekonomi, turizm ve sanayide milletimize alternatif olmak için, doğruya yakın yanlış değil, doğrunun ta kendisi olarak geliyoruz.

İlk önce ahlak ve maneviyat ekseninde; faize borca teslim olmayan ekonomi için biz varız. Nitelikli eğitim ile nitelikli nesil için biz varız. Çiftçilerimizin hakkını vermek için biz varız. Üretim için biz varız, Bilecik için biz varız” ifadelerini kullandı.

Cafer Arslanboğa’ya ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri Suat Erbakan, İbrahim Dağlı ve Dursun Ali Bulut eşlik etti. 

bilecik-icin-biz-variz3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3650 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum