BİLECİK PTT TÜRKİYE 2.'Sİ

BİLECİK PTT TÜRKİYE 2.'Sİ

Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, kargo alanında Türkiye ikincisi bildirdi. Müdür Bozkurt, elde edilen başarının gururunu yaşamakla birlikte hedeflerinin birincilik olduğunu söyledi.

Başmüdür Serhat Bozkurt, gazetemizi ziyaretinde, çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Bozkurt, Porland Porselen ile yaptıkları kargo anlaşmasını anımsatarak günde yaklaşık 400 koli kabul yaptıklarını anlattı. Porland Porselen fabrikasında bulunan gişeyi şubeye çevireceklerini kaydeden Bozkurt, “1 yıldır Porland Porselen’in kargolarını taşıyoruz. Yani porselen taşıyoruz ve çok şükür 1 yıldır 1 tane parça dahi kırılmadı” dedi.

PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, ilimiz genelinde devam eden çalışmalara ilişkin şunları kaydetti:

“Vezirhan şubesi yeni konsepte göre hazırlanıyor. Bayramdan sonra açılışı yapılarak hizmete girecek. Şubede ATM'de olacak. Ertuğrulgazi ve Bahçelievler'de açılacak şubelerin tadilatları başladı. En geç 2,5 ay içinde buralarda hizmete alınacak. Dodurga beldesinde şube açmak için çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca İsmetpaşa Mahalle Konağı'nda bulunan bir bölümün tahsisi yapıldı buraya da şube açılacak.

1 yıldır Porland Porselen ile kargo taşıma anlaşmamız var. Günde yaklaşık 400 koli kabul alıyoruz ve sürekli porselen taşıyoruz. Bir yıldır bir tek porselen bile kırılmadı. Oradaki gişemizi şubeye dönüştüreceğiz. PTT kargoda Türkiye ikincisiyiz, hedefimiz birinci olmak.

Ayrıca PTT Genel Müdürlüğünce yapılacak sınavların ardından ilimize 12 memur, 6 dağıtıcı, 1 tekniker ve 1 avukat gelecek. Alınacak personellerin Bilecik'te ikamet etme şartı var. Yani Bilecik'te yaşayan insanlar olacak” ifadelerini kullandı.

bilecik-turkiye-ikincisi2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3098 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum