BİLECİK’E MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK

BİLECİK’E MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK

Vali Bilal Şentürk, “Bilecik’e bir Millet Bahçesi yapılacak ama tarihimizle örtüşecek farklı bir formatta olsun istiyoruz” dedi.

Vali Bilal Şentürk, geçtiğimiz günlerde Milletvekili Selim Yağcı ile gerçekleştirdikleri Ankara temaslarının içeriğine dair bilgi verdi. Vali Şentürk, Turizm Platformu Toplantısı’nın açılışında yaptığı konuşmada, Bilecik’e Millet Bahçesi yapılacağını söyledi. 

Konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile güzel bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Şentürk, şöyle devam etti

“Sayın vekilimizle beraber Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük. Bilecik’e bir millet bahçesi yapılacak ama bunun tarihimizle örtüşecek farklı bir formatta yapalım istiyoruz. Bununla ilgili önerilerimiz oldu ve bakanlıktan teknik ekip gelerek inceleme yapacak” dedi. 

NİHAT CAN’IN PROJESİYDİ, SEMİH ŞAHİN DESTEK VERMİŞTİ

Öte yandan, Millet Bahçesi projesi önceki belediye Başkanı ve AK Parti'nin geçtiğimiz yerel seçimlerdeki adayı Nihat Can'ın vizyon projelerinden biriydi. Belediye Başkanı Semih Şahin ise mevcut devlet hastanesinin olduğu alana yapılması planlanan projeye destek verdiğini açıklamış, Milli Egemenlik Parkı’nın bulunduğu 10 dönümlük alanında projeye dahil edilmesini istemişti. 

bilecike-millet-bahcesi-yapilacak2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6013 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum