BİLECİKSPOR SOSYAL TESİSİNE KAVUŞTU

BİLECİKSPOR SOSYAL TESİSİNE KAVUŞTU

Ahmet MEŞE

Bilecikspor'un bir süredir tadilatı devam eden sosyal tesislerinin açılışı gerçekleşti. Kayı Plaza karşısında yeni görüntüsüyle tekrar hizmete giren sosyal tesis görenlerden tam not aldı. 

Bilecikspor sosyal tesisinin açılışı, 19 Mayıs Salı günü saat 15.00'te düzenlenen törenle gerçekleşti. Açılışa katılım oldukça yoğun oldu. Siyasi partilerin milletvekili adayları ile birlikte parti yöneticileri ve çok sayıda bürokrat törene ilgi gösterdi. 

Açılış töreni Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu'nun açılış konuşması ile başladı. Başkan Cinoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda tesisin açılışını yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"Bilecikspor'umuza, Bilecik'imize hayırlı uğurlu olsun. Biz bir ateş yaktık herkesten bir odun atmasını istiyoruz, katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi. 

Cinoğlu'nun konuşmasından sonra tesisin açılış kurdelası kesildi. Kurdelayı Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, MHP Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Bahattin Şeker ile Ali Pamukçu birlikte kesti.

Daha sonra Başkan Cinoğlu, davetlilere tesisi gezdirerek tadilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tören, davetlilere ikramlarda bulunulmasının ardından sona erdi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.