BİLECİK'TEN HALTER FEDERASYONUNA ZİYARET

BİLECİK'TEN HALTER FEDERASYONUNA ZİYARET

Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Caner Özteke ve Güreş Antrenörü Arif Yavuz ile birlikte Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye Halter Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Orhan Boltürk’te yer aldı.

bilecikten-halter-federasyonuna-ziyaretu2.jpg

BİLECİK HEYETİNDEN FEDERASYONA TEŞEKKÜR

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette; Bilecik’in son yıllarda yükselen değeri halter branşı değerlendirildi. Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal, federasyonun Bilecik’te halter branşının gelişmesine ve büyümesine yönelik desteklerinden ötürü teşekkür etti. Bilecik’ten Mili Takıma sporcu gitmesinin ilimiz adına bir gurur olduğunu ifade eden Erdal, “İlimiz halter branşına verdiğiniz tüm destekler için teşekkür ederiz. İlimizden milli sporcuların çıkması, ilimizin Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yapması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bugüne kadar olduğu gibi desteklerinizin bundan sonrada devam edeceğine olan inancımız tam” ifadelerini kullandı.

‘BEKLENTİMİZ BÜYÜK’

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ise Bilecik’in halter branşında gösterdiği yükselişten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taşpınar, Bilecik’ten beklentilerini büyük olduğunu belirterek, “4 yıl gibi kısa bir sürede milli takım düzeyinde sporcu yetiştirmeniz çok önemli. Bu sebeple bende sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bilecik’te yayın yapan gazetelerinizin haltere verdiği desteği biliyor ve bu destekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

‘DESTEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ’

Milli Antrenör Caner Özteke’de halter federasyonunun verdiği destekleri boşa çıkarmamak adına vargücüyle çalıştıklarını bildirdi. Milli takıma daha fazla sporcu yetiştirmek istediklerini kaydeden Özteke, Bilecik’ten geleceğin Naim Süleymanoğullarını yetiştirmek arzusunda olduklarını belirtti.

bilecikten-halter-federasyonuna-ziyaretu3.jpg

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret Bilecik heyetinin hediye takdimi ile sona erdi. Mehmet Erdal, ilimizin eşsiz lezzetlerinden meşhur Osmaneli Ayva Lokumunu, Kayı Boyu bayrağını ve gazetemizin kendi matbaa tesislerinde üretilen promosyon ürünlerini hediye etti.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1786 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.