BİLECİK'TEN İKİ PROJEYE DESTEK ÇIKTI

BİLECİK'TEN İKİ PROJEYE DESTEK ÇIKTI

BEBKA’nın 2018 Yılı Teknik Destek Programı Eylül - Ekim dönemi değerlendirme sonuçları açıklandı.

Bu bağlamda; Bilecik'ten İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 'Geleceğin Yazılımcılarını Yetiştiriyoruz' ve Bozüyük TSO'nun 'Bozüyük TSO İş İnsanları ve Yöneticilerine "Mentörlük Eğitimi ile İnovasyon ve Yaratıcı Düşünme Eğitimi" projeleri destek almaya hak kazandı. 

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından, 2 Temmuz’da ilan edilen ve toplam bütçesi 1.000.000 TL olan 2018 Yılı Teknik Destek Programına Eylül-Ekim aylarında sunulan başvurulara ilişkin değerlendirme işlemlerinin sona erdiği bildirildi.

BEBKA tarafından gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda, 2018 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim döneminde yapılan elli beş başvurudan on dokuzu başarılı bulundu.

Başarılı bulunan başvurular arasında Bilecik'ten İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 'Geleceğin Yazılımcılarını Yetiştiriyoruz' ve Bozüyük TSO'nun 'Bozüyük TSO İş İnsanları ve Yöneticilerine "Mentörlük Eğitimi ile İnovasyon ve Yaratıcı Düşünme Eğitimi" projeleri destek almaya hak kazandı. 

Program kapsamında, proje başına 50 bin TL’ye kadar destek sağlanacağı, başvuru sahibine doğrudan bir ödeme yapılmayıp, talep edilen teknik desteğin ajans tarafından veya hizmet alımı yoluyla sağlanacağı belirtildi.

2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında bu dönemde destek almaya hak kazanan projelerin listesine www.bebka.org.tr adresinden ulaşılabilir.

2018 Yılı Teknik Destek Programı başvuru sürecinin üçüncü aşaması Kasım-Aralık döneminde devam etmekte olup 28 Aralık 2018 tarihinde sona erecek başvurular sonrasında bu döneme ait destek almaya hak kazanacaklar 2019 yılı Ocak ayı içinde ilan edilecek.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2034 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum