BİLGİN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ SÜNNET TÖRENİ

BİLGİN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ SÜNNET TÖRENİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde görevini başarıyla sürdüren Yrd. Doç. Dr. Taner Bilgin ve eşi Esma Bilgin oğulları Ali Çınar ve Yağızalp Bilgin'in Sünnet Törenlerini gerçekleştirdi. 
30 Temmuz akşamı Pelitözü Subaşı Tesislerinde gerçekleştirilen sünnet törenine çok sayıda davetli katıldı. Törende Bilgin ailesinin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Misafirlere ikramlarda bulunuldu, misafirleriyle yakından ilgilenen Esma-Taner Bilgin çifti davetlilerden tam not aldı.  Sünnet düğününe gazetemiz sahibi Şadi Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi sahibi Mehmet Erdal'da katıldılar.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ilk kurucu Rektörü Profesör Azmi Özcan'da iştirak etti. Törene Belediye Başkanı Selim Yağcı ile beraber iştirak eden Özcan düğüne davet edilen Bilecikliler ve üniversite de görev yapanlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Prof. Özcan gazetemiz sahibi Şadi Erdal'ın bulunduğu masaya Başkan Selim Yağcı ile beraber oturdular. Uzun konuşmalar ile özlem giderdiler, düğün salonunda tekrar görüşmek üzere vedalaştılar.
Sakarya Gazetesi olarak Esma-Taner çiftine oğullarının evlenme günlerini görmelerini Allah'tan niyaz ederiz.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 6127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.