BİR TEPKİ DE KADIN KOLLARI’NDAN

BİR TEPKİ DE KADIN KOLLARI’NDAN

MHP Söğüt İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Baş, ilimizde yayın yapan yerel bir gazetede çıkan partisinden istifa ettiğine dair haberin asılsız olduğunu ifade ederek tepkisini dile getirdi. Söğüt İlçe Başkanı Adem Topçu'nun açıklamalarının ardından gazetemize değerlendirmelerde bulunan Gülay Baş, “Hakkımda algı yaratmaya çalışanlara şunu belirteyim meyve veren ağaç her zaman taşlanırmış. Partimiz yükselmeye ve büyümeye devam edecek, engelleyemeyeceksiniz” dedi. 

Partilerine ve kendisine yönelik algı operasyonları olduğuna dikkat çeken MHP Söğüt İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Baş, açıklamasında şunları kaydetti:

“Bu zamana kadar çıktığım yolda yola çıktıklarımı değişmediğim ve satmadığım gibi dik duruşumla davamın yanında oldum ve olmaya çalışıyorum. Makam koltuk sevdalısı olmadığımız gibi bugüne kadar ki çabalarımız partimiz içindir. Geldiğimiz noktada partimizi ve bizi çekemeyen, karalamaya çalışanlara son sözümüz; sorunu kendinizde arayın. İnsanın içinde ne varsa dışına da o yansır. Hakkımda algı yaratmaya çalışanlara şunu belirteyim meyve veren ağaç her zaman taşlanırmış. Partimiz tüm hesap peşinde koşanlara rağmen yükselmeye ve büyümeye devam edecektir. Engelleyemeyeceksiniz. Yarın11 haber sitesinde yapılan asılsız haber algı yaratmaya çalışılmaktan öteye geçmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Söğüt İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevimden istifa etmediğim gibi büyüklerimin takdir gördüğü yere kadar da görevime devam edeceğim” dedi. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum