BOZÜYÜK MYO’DA SONA GELİNDİ

BOZÜYÜK MYO’DA SONA GELİNDİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun (MYO) peyzaj düzenleme çalışmalarına başlandı.

Meslek Yüksek Okulu hizmet binasının yapımının tamamlanmasının ardından bahçe düzenlemesi ile devam eden çalışmalar kapsamında Bozüyük Belediyesi ekiplerince bahçede toprak dolgu ve tesviye çalışmaları başladı. Bozüyük Belediyesince yapılacak olan peyzaj çalışmaları kapsamında alanda sert zemin, oturma yerleri ve yeşil alanlar yapılacak.

2000’den fazla öğrenci kapasitesine sahip olacak yüksek okul bünyesinde, Bozüyük Meslek Yüksekokulu ve 4 yıllık eğitim veren fakülte niteliğinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yer alacak. (İHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.