"BOZÜYÜK OSB SAHİPSİZ Mİ?"

"BOZÜYÜK OSB SAHİPSİZ Mİ?"

İsmet CEP

Bozüyük'te Erdem Ordu isimli vatandaş OSB yetkililerini OSB'ye yeterince ilgi alaka gösterilmediği noktasında eleştirdi. Erdem Ordu, Bozüyük Organize Sanayi bölgesinde hiç fabrikaların olmadığı yerlere bile bordür taşı döşenirken çalışır durumda ki fabrikaların önünün çamurdan geçilmediğini söyledi ve Bozüyük OSB'nin sahipsiz olup olmadığını sordu.

Erdem Ordu yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz gün otobüs şoförü olan bir arkadaşım ile Bozüyük Organize Sanayi bölgesinde ki bir fabrikaya gittiğimde organize sanayi bölgesini gezme fırsatı buldum. Hiç fabrikaların olmadığı yerlere bile bordür taşı döşenirken çalışır durumda ki fabrikaların önünün çamurdan geçilmediğini gördüm. Bozüyük OSB yöneticileri neden bu konuya duyarsız kalıyorlar? Bilecik'te 3.'üncü OSB bitirilirken Bozüyük'te bir organize sanayi bölgesinin hakkından gelinmiyor. Başta ilçe Kaymakam'ı olmak üzere İl Genel meclis üyeleri ve OSB yönetiminde yer alan diğer yetkililer OSB'nin gelişmesi için nasıl bir çaba ortaya koyuyorlar. İlçemizin önde gelen idare amirleri ve siyasileri azıcık o koltuklarından kalsınlar ve ilçemizin gelişimine katkı sağlasınlar. Artık Bozüyük OSB'nin tam kapasite ile faaliyete geçmesini ve ilçe ekonomisine katkı sağladığı günleri görmek istiyoruz. Ancak ilgili kişilerden bu yönde bir çaba göremiyoruz.

Bozüyük OSB'ye sahip çıkan yok mu? Vatandaş yapılan çalışmaları ve hizmeti en iyi şekilde görüyor. Yapılması gerektiği halde yapılmayanları da titizlikle takip ediyor. Bu anlamda OSB yetkililerinin Bozüyük adına önemli girişimlerini bekliyor. Çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.