BOZÜYÜK RÖPORTAJI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

BOZÜYÜK RÖPORTAJI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Erdallar Basın Kuruluşları; Sakarya Gazetesi, Yeni Bozüyük Gazetesi ve Osmaneli Haber Gazetesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Belediye çalışmalarından memnun musunuz?" röportajlarının Bozüyük bölümü geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 

KISA ZAMANDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bozüyük röportajı yayınlanmasının ardından Bilecik kamuoyunun büyük ilgisini çekti. Röportaj, kısa zamanda 4 binin üzerinde izlenme sayısına ulaşarak rekora koşmaya başladı. 

VATANDAŞTAN SICAK YAKLAŞIM

Ayrıca Bozüyük'te mikrofon uzattığımız vatandaşların 'Belediye Çalışmalarından Memnun Musunuz?' sorusuna verdiği sıcak ve samimi cevaplar oldukça dikkat çekti. Vatandaşların memnun olduğu ve olmadığı çalışmaları açıkça ifade etmesi takdirle karşılandı. 

Yine röportajlarımızda Bozüyük halkının Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı tanıdığı ve belediye çalışmalarını yakından takip ettiği görüldü. 

SIRA BAŞKAN BAKICI'DA

Bozüyük halkının belediye çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini kamuoyu ile paylaşmamızın ardından söz hakkı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'da olacak. Başkan Bakıcı, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ın hazırlayıp sunduğu Basın Masası'na konuk olacak ve röportajlarla ilgili değerlendirmeler yapacak. Bakıcı, vatandaşların dile getirdiği istek, şikayet ve önerilere Basın Masası'ndan cevap verecek. 

BİLECİK MERAKLA BEKLENİYOR 

'Belediye Çalışmalarından Memnun Musunuz?' röportajlarımızın son ayağı olan Bilecik ise merakla bekleniyor. Yakın zamanda Bilecik sokaklarına çıkacağız ve vatandaşa mikrofon uzatacağız.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3019 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum