BOZÜYÜK SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ KAPANIYOR MU?
İsmet CEP
Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezinde daha önceki gidenlerin yerine personel gelmemesi ve son günlerde bazı personellerin de tayini çıkıp gitmesi nedeniyle, kuruma aynı orantıda yeni personel desteği verilmediğinden Sosyal Güvenlik Merkezi sıkıntılı günler yaşıyor. İlgili mercilerce personel sıkıntısının çok iyi bilinmesine rağmen personel ihtiyacının bir türlü karşılanmaması Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezi kapanıyor mu? sorusunu akla getiriyor.
Bilindiği üzere, Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezi 15.01.2010 tarihinde hizmete başladı. İlçe halkı tarafından SGK’ın Bozüyük’te açılmış olması büyük bir sevinçle karşılanmıştı. Çünkü, Sosyal Güvenlik Merkezinin ilçede açılmış olmasıyla birlikte, ilçe halkının SGK’daki en ufak işler için bile Bilecik’e gitmesi önlenmişti.
Ancak bugünlerde Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezinde işler iyi gitmiyor. Çalışanların bir kısmının tayin olup gitmesi ve yerine personel gelmemesi nedeniyle büyük sıkıntı yaşanıyor. Daha önce de emeklilik servisi kapanmış olduğundan, emekli olmak için müracaat edenlerin, Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezinde sadece talepleri alınarak, Bilecik’e gönderilmesiyle, sorun bir nevi çözülmeye çalışılıyor. Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezi’nin belkemiği ve ilçeye yıllardır büyük hizmetler vermiş olan şef Celalettin Ateş’in de müdürlüğe terfi ederek ayrılacak olması kurumda ki personel sıkıntısını hat safhaya taşıyacağa benziyor.
Personel yokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşlar İlçe için büyük bir nimet olan, hizmetleriyle halkın işini kolaylaştıran Bozüyük Sosyal Güvenlik Merkezi’nin personel eksikliğinin biran önce giderilmesini istiyorlar.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.