BOZÜYÜK´TE ORKÖY KREDİLERİ ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

BOZÜYÜK´TE ORKÖY KREDİLERİ ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Bozüyük Orman İşletme Şefi Sabri Satış, Orman Genel Müdürlüğü´nün, vatandaşların yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla başlattığı proje çerçevesinde verilen ORKÖY kredilerinin, üreticilerin yüzlerini güldüreceğini söyledi.

 

Bozüyük Orman İşletme Şefi Sabri Satış, Orman Genel Müdürlüğü'nün, vatandaşların yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla başlattığı proje çerçevesinde verilen ORKÖY kredilerinin, üreticilerin yüzlerini güldüreceğini söyledi.
Bozüyük'te bu yıl ilk olarak gelen başvurular sonrasında Alibeydüzü köyünde bu projenin uygulanmasının planlandığını kaydetti. Bu çerçeve de ilçeye bağlı orman köylerinde ki üreticilerin ORKÖY kredilerinden faydalanmak için 3 kişiden az olmamak kaydıyla muhtarlar aracılığı ile orman işletmesine başvurabileceklerini belirtti.
Orman İşletme Şefi Sabri Satış, “Orman Genel Müdürlüğü'nün ORKÖY projesiyle her vatandaşa destek olurken, ORKÖY faaliyetleri çerçevesinde verilen kredilerle köylerde yaşayan vatandaşların kalkınmasının sağlanması hedefleniyor. Köylü vatandaşlarımıza verilen kredi desteği ile gelir seviyesinin yükseltilmesi amaçlanıyor. Bu projeyle süt sığırcılığı, besi sığırcılığı, süt koyunculuğu konusunda vatandaşlarımıza ekonomik katkı sağlanması için çalışıyoruz. Çünkü ekonomik durum ne kadar iyi olursa, refah seviyesi o kadar artar ve hayat şartları iyileşir. Amacımız orman köylülerine verilen bu krediler ile daha rahat koşullarda bir yaşam elde edilmesine katkı vermektir. Daha çok insanımıza hizmet sunmanın gayreti içindeyiz. Sadece ağaç dikmiyoruz, ormanların korunması, geliştirilmesinin yanı sıra köylülerin kalkınmaları için de destekler veriyoruz, onlara geçim kaynağı sunuyoruz. Bu çerçeve de ilçemize bağlı orman köylerimizde ki üreticilerimiz 3 kişiden az olmamak kaydıyla muhtarlar aracılığı ile işletmemize başvurabilirler. ORKÖY projesi köylerdeki üreticilerimiz için güzel fırsatlar sunuyor. Bu konuda bilgi almak isteyen üreticilerimiz işletmemize gelerek proje hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirler.” Dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.