'BU AYIBI TEMİZLESİNLER!'

'BU AYIBI TEMİZLESİNLER!'

Pazaryeri Belediyesi'nin eski başkanlarından Kadir Mete, ilçede atıl durumda bulunan ve dökülmeye başlayan kapalı spor salonu hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.  Kendi döneminde yapılan ve kullanılamaz hale gelen kapalı spor salonunu gördükçe üzüldüğünü  ifade eden Kadir Mete, yetkililere seslendi.

Kadir Mete, kapalı spor salonunun tadilat yapılarak yeniden kullanışlı hale getirilmesini isteyen Mete,"İlçenin en güzel yerine bu görüntü yakışmıyor. Yazıktır, günahtır. Bu ayıbı temizlesinler! ifadelerini kullandı.

Kapalı spor salonun önünde gazetemiz mikrofonlarına konuşan Mete şunları kaydetti:

bu-ayibi-temizlesinler4.jpg

"Kapalı spor salonumuzun halini görünce burada oturdum kaldım. Ben hem buranın yapılışında yer almış hem de eski bir sporcu olarak bu binanın bu halini görünce dayanamıyorum. Buranın muhattabı, yetkilisi kim ise yazıktır, günahtır. Buna nasıl sahip çıkılmıyor, benim aklım almıyor. Buranın bakımı neden yapılmıyor? Dışarıdan gelen yabancılar burası neden yapılmıyor gibi sorular soruyor ama ben cevap veremiyorum.

Yetkililer lütfen burayı yapsınlar, bu binanın yıkılacak hali yok! Ne yapılması gerekiyorsa yapılsın.Üç seneden beri bu binanın hali böyle. Bu binanın bu halini gördükçe üzülüyorum. Belediye yeri verdi diye duydum ama bilmiyorum. Muhattabı kimse, vilayet mi, Gençlik Spor mu yoksa belediye mi ama bundan sonra inşallah yetkililer gerekli açıklamayı yaparlar. İlçenin en güzel yerine bu görüntü yakışmıyor. Ayıp, bu ayıbı temizlesinler başka bir şey demiyorum" şeklinde konuştu.

bu-ayibi-temizlesinler2.jpg

Gelinen süreçte, Kadir Mete'nin açıklamalarının ardından konuyla ilgili kimden açıklama geleceği merakla bekleniyor. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4506 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum