'BU KADRONUN NEFERİ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUM'

'BU KADRONUN NEFERİ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUM'

AK Parti'nin 16. kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, duygularını sosyal medya hesabı üzerinden dile getirdi. AK Parti hareketinin kuruluşundan bu yana bu davaya hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yağcı, “Bu kadronun bir neferi olmanın, bu sevdayı taşımanın ve yaşamanın büyük gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi. 
AK Parti'nin kuruluşunun 16'ıncı yıl dönümü dolayısıyla yapılan kutlamalara Bilecik AK Parti Teşkilatı tam kadro katıldı. 
AK Parti'nin kuruluşunun 16. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen programa Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ve teşkilat üyeleri ile partilier katıldı.
Yurdun her köşesinden gelen konuklarla büyük katılımın olduğu kutlamalar hakkında sosyal medya hesabında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''AK Sevda 16 yaşında. İlk günden itibaren bu kadronun bir neferi olmanın, bu sevdayı taşımanın ve yaşamanın büyük gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Şanlı ay yıldızlı Bayrağımıza, bu kutsal Vatan toprağına ve bu aziz Milletimize hizmet etmek yolunda Birlik beraberlik Kardeşlik içersinde nice yıllara. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele'' ifadelerini kullandı.

bu-kadronun-neferi-olmanin-gururunu-yasiyorum.jpgbu-kadronun-neferi-olmanin-gururunu-yasiyorum2.jpgbu-kadronun-neferi-olmanin-gururunu-yasiyorum3.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1731 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum