ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN YENİ BİR HİZMET

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN YENİ BİR HİZMET

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nce, görev ve hizmetlerin daha etkin, zamanında ve aksatılmadan yürütülmesine yönelik olarak SMS ve e-mail ile bilgilendirme hizmeti verilmeye başlandı.

Ahmet MEŞE
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce, görev ve hizmetlerin daha etkin, zamanında ve aksatılmadan yürütülmesine yönelik olarak SMS ve e-mail ile bilgilendirme hizmeti verilmeye başlandı.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yeni bir hizmet uygulamaya konuldu. Müdürlükten yapılan açıklamada, 08.02.2016 tarihinden itibaren SMS ve e-mail yoluyla bilgilendirme hizmetinin verilmeye başlandığı kaydedildi. Yeni uygulamayla birlikte müdürlüğün görev ve hizmetlerinin daha etkin ve zamanın, aksatılmadan yürütülmesinin hedeflendiği açıklandı.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Bu uygulama içerisinde yer almak isteyen; işletme, kurum, kuruluş ve tesis yetkililerinin bilgileri sisteme kaydedilmiş olup 08.02.2016 tarihinden itibaren SMS (Kısa Mesaj Servisi) ve Elektronik Posta (e-mail) ile bilgilendirme uygulamasına geçilmiştir.
SMS (Kısa Mesaj Servisi) ve Elektronik Posta (e-mail) ile bilgilendirme uygulamasıyla; Bakanlığımızın ve İl Müdürlüğümüzün yaptığı tüm çalışmaların, duyuruların, eğitim vb. organizasyonların, İl Müdürlüğümüzden hizmet alan vatandaşlarımıza (işletme/kurum/kuruluş/tesis yetkililerine) daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmış olacaktır."

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.