CHP MİLLETVEKİLİNE GÖRE ÇOCUKLARI CAMİYE GÖTÜRMEK İDEOLOJİ EMPOZE ETMEKMİŞ

CHP MİLLETVEKİLİNE GÖRE ÇOCUKLARI CAMİYE GÖTÜRMEK İDEOLOJİ EMPOZE ETMEKMİŞ

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen Milli Eğitim Bakanlığının onayıyla “6-13 yaş arası çocuklar camiye” uygulamasına karşı çıktı. Başevirgen mecliste yaptığı konuşmada “Anayasamızın 41’inci maddesiyle çocuk hakları, 42’nci maddesiyle eğitim hakkı güvence altına alınmıştır. Anayasamız ve taraf olduğumuz bütün uluslararası sözleşmeler bir bütün olarak değerlendirildiğinde etkinlik adı altında ideoloji empoze edilmesi çocukların düşünce, vicdan ve din özgürlüğünün ihlal edilmesi demektir” diyor. 

Benim anladığım CHP Milletvekili Başevirgen, Anayasamız çocukların eğitim hakkını güvence altına almıştır “Haydi çocuklar camiye” projesiyle çocukların düşünce , vicdan, din özgürlüğünü ihlal ediyorsunuz. Dinimizi öğretmeyelim çocuk büyüdüğünde hangi dini seçmek isterse onu seçsin veya hiçbir dini seçmesin ve inançsız biri  olsun demek istiyor.

CHP’den İstanbul Milletvekili seçilen Sera Kadıgil “o ezanlar ki şahadetleri dinin temeli ama benim yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık nolur ya” demişti.

CHP’nin şuan ki İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da “Tekbir getirerek boğaz keserek mi demokrasi mücadelesi verilir. İnandığınız Allah’ınız sizin de belanızı versin” derken kendisinin de Allah’a inanmadığı anlaşılmıyor mu?

CHP’nin daha nice inançlarımıza saygılı davranmadığını konuşmalardan çıkarabiliriz. Yine bir seçim dönemine girmiş buluyoruz. Düne kadar CHP düşmanlığı yapanlarla ittifak kuran CHP oy oranını yükseltmenin kurnazlığında. Halkımız bu kurnazlığın altında yatan hinliği mutlaka fark eder. Fark etmeyenlere Allah idrak etmeyi nasip etsin.

Bu haber toplam 1904 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum