CHP’DE DİKTATÖRLÜK İŞLİYOR

CHP’DE DİKTATÖRLÜK İŞLİYOR

31 Mart yerel seçimler yaklaştıkça partilerde enteresan olaylar yaşanıyor. Ak Parti’ye “Biat kültürü işliyor” iddiasında bulunan CHP’de diktatör idareciliği var gücüyle işliyor.

Osmaneli’nde CHP’nin ilçe başkanı ilçe başkanlığından ayrıldı ve partisinin Osmaneli ilçe belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı ve çalışmalarına başladı.

Pazaryeri ilçesinde CHP Belediye Başkanı adayını açıklamıştı.

Bilecik merkezde il genel meclisi adaylıkları için CHP Parti üyeleri arasında yaptığı oylama ile 5 il genel meclisi üyeliği sıralamasını yaptı. 

Bütün bu gelişmeleri demokrasinin kuralları işliyor gibi görünüyordu. CHP’nin İyi Parti ile girdiği millet ittifakına ilimizde dahil edildi. O andan sonra demokrasi kültürü diye bir şey kalmadı. Osmaneli ve Pazaryeri CHP Pazaryeri Belediye Başkan adayları, adaylara hiç sorulmadan adaylıkları iptal edildi. İyi Parti’nin adayının destekleneceği açıklandı.

Bilecik Merkez’de İyi Parti CHP’yi destekleyecek, İl Genel Meclisi üyeliği seçiminde İyi Parti’nin adayı CHP listesinden ikinci sıraya yerleştirilecek. Partili üyeler tarafından ikinci sıraya yerleştirilen İl Genel meclis üyesine hiç sorulmadan yapılan bu siyaset demokrasinin gerekleri olarak görülüyor.

Siz rakibi partinizin idarecilerine “Biat kültürü ile idare ediliyorsunuz”, “lideriniz Recep Tayyip Erdoğan diktatör” diyeceksiniz, kendi partinizin üyelerini belediye başkanı, il genel meclisi adayı olarak ilan edeceksiniz, bir parti ile seçim ittifakına girdiğinizde adaylarınıza hiç söz hakkı tanımadan kararınızı vereceksiniz.

CHP’nin adaylarının açıklamalarından esas CHP’nin diktatörce davrandığını görüyoruz.

Türkiye yeni idare sistemle ilk yerel seçimini yapıyor. Enteresan neticeler alınacağı anlaşılıyor. Allah ülkemize ve İslam alemine hayırlı neticeler versin.

Bu haber toplam 1909 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum