ÇOK TEDBİRLİ OLMALIYIZ!

ÇOK TEDBİRLİ OLMALIYIZ!

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın iller bazında korona virüsü vaka sayılarını açıklamasının ardından Bilecik’in çok tedbirli olması gerektiği ortaya çıktı.

İlimizde korona virüsü vaka sayısının 5 olduğu açıklanırken, Bilecik’in virüsün en az görüldüğü iller arasında yer aldığı görüldü.  Ancak, Bilecik’e en uzak 300 km mesafede olmak üzere İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bursa, Sakarya gibi büyükşehirlerde görülen yüksek vaka sayıları dikkat çekiyor. Etrafımızdaki vaka yoğunluğu Bilecik’in tedbirleri en üst seviyede tutması gerektiğini gösteriyor. Bahse konu illerde yaşayan Bilecikli nüfusu da göz önüne alındığında, Bilecik’e yaşanacak olası göç büyük tehdit oluşturuyor.

Bu bağlamda; ilimizdeki yetkililerin alınan tedbirleri sıkılaştırması gündeme geleceği gibi evde kal çağrılarına riayet edilmeli. Devletimizin aldığı kararlara harfiyen uyulmalı.

cok-tedbirli-olmaliyiz2.jpg

BİLECİK'TE CAN KAYBI YOK!

Diğer yandan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsünden can kaybının yaşandığı illeri de açıkladı. Bilecik'te ise virüs sebebiyle herhangi bir can kaybının olmadığı görüldü.

Ayrıca, geçtiğimiz günlerde COVİD-19 teşhisi ile hayatını kaybederek Bozüyük'e defnedilen 44 yaşındaki Saniye Kan'ın Bursa'da vefat ettiğinden Bilecik'te kayda girmediği ifade edildi.

Yayın Bilecik Haber

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4096 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.