ÇÖPLÜĞÜ ARATMIYOR

ÇÖPLÜĞÜ ARATMIYOR

İnsanlardaki çevre duyarlılığı her gün artması gerekirken, maalesef bu duygu her geçen daha da körelmektedir. Vatandaşlar gazetemiz ihbar hattına gelen şikâyetler konusunda zaman zaman haberler yapmaktayız. Osmaneli’de yerel yöneticiler Osmaneli’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışırken bazı vatandaşların sorumsuzlukları ve duyarsızlıklar, Osmaneli’yi ve çevresini kirletmeye devam ediyor.

coplukihbar4.jpg

Gazetemiz WhatsApp İhbar hattına bir vatandaşımızın çekip gönderdiği resimler, Osmaneli Keremali rampasının Osmaneli’nin yeni çöplüğü olma yolunda hızla ilerlediğini gösteriyor. İhbar hattımıza resimleri gönderen ve arayan vatandaş; “Burası Osmaneli ilçemizin girişi ve etrafı ormanlık. Yol kenarında bulunan alana bazı sorumsuz kişiler getirip çöp atmışlar. Siyah torbaların içinde ne olduğunu bilmediğimiz atıkları bu alan dökmüşler.

db9414da-74de-42a2-9fe3-11a9871f131e.jpg

Osmaneli Belediyesi şehir çöplüğünü kaldırmaya çalışırken, bazı sorumsuzların bunları yapması, çevre adına çok üzücü. Çöpler Keremali rampasındaki alanda her geçen gün daha da fazlalaşıyor. Yetkililerin bu çöpleri dökenlere gerekli cezaları uygulamalarını istiyoruz. Doğayı ve şehirleri kirletenlerle topyekun mücadele edilmesi lazımdır” dedi. Bir başka vatandaşta aynı şekilde Osmaneli'yi İznik'e bağlayan Arabuçtu rampalarının da çöplük alanı haline geldiğini söyleyerek; Arabuçtu rampalarında çamların arası çöplük haline gelmiş. Osmaneli'den İznik'e gidişte ormanlık alandaki çöpleri görünce üzülmemek elde değil. Atılan Plastik ve Cam atıklarından dolayı yangın çıkma ihtimali de var. Bu alanların temizlenmesi ve çöp atılmaması konusunda yetkililerin çalışma yapması gerekir" dedi. 

a452e1a4-7618-40ad-b560-d6fbfe62bc99.jpgcoplukihbar3.jpg

Bu haber toplam 3093 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.