CUMHUR İTTİFAKI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

CUMHUR İTTİFAKI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İlimizde AK Parti ve MHP arasında alınan ittifak kararının ardından çalışmalarını sürdüren Cumhur ittifakı ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’i karış karış dolaşan Cumhur İttifakı ilimizdeki kurum ve kuruluşların yöneticileri ve çalışanları ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhur İttifakı Adayı Nihat Can ve beraberindekiler İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne ziyarette bulundu. 
Sabahın ilk ışıkları ile birlikte İl Özel İdaresi çalışanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, personele hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.
Bilecik’te her vatandaşla bir araya gelerek dinlediklerini ve taleplerini aldıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Yeni Günün ilk saatlerinde; İl Özel İdaremiz yöneticileri ve çalışanları ile bir araya geldik. Günün başlangıcı ve bereketini birlikte paylaştık. Cenabı Allah bütün çalışanlarımıza sağlık ve mutluluk içerisinde faaliyette bulunmalarını nasip etsin. Her zaman üreten ve her zaman gelişen bir Bilecik ve Türkiye için bizlere güç versin. Daha sonra yine Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmalarımız kapsamında Cumhur İttifakı'mızın Değerli Adayları ve Parti Teşkilatımız ile Birlikte İlimiz Sanayi Kuruluşlarından Temesist Fabrikamızı Ziyaret Ettik. Fabrika Müdürü ve Çalışanlarına Kolaylıklar Diledik. İlimiz Sanayisini güçlendirmek için Canla  Başla İlk Günkü Heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.
Yol ve Ulaşım Hizmerleri Müdürü Gökhan Yakşe ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nihat Can ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2488 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum