CUMHURİYET BAYRAMINDA ÇOŞKULU FENER ALAYI

CUMHURİYET BAYRAMINDA ÇOŞKULU FENER ALAYI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen fener alayı, çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşkulu bir şekilde yapıldı.

Vali Bilal Şentürk ve eşi Münevver Şentürk, Milletvekili Yaşar Tüzün ve eşi Aysel Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve CHP İl Başkanı Metin Yaşar, İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İyi Parti İl Başkanı Soner Hızlı, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Sarı eşliğinde vatandaşlar ellerinde fenerler ve Türk bayrakları ile coşkuyla yürüdü.

cumhuriyet-bayraminda-coskulu-fener-alayi2.jpg

Coşkulu kalabalık Cumhuriyet Meydanından hareket ederek Tevfikbey Caddesi'nde çalınan marşlar eşliğinde yürüdükten sonra Cumhuriyet Meydanında tekrar bir araya geldi ve havai fişek gösterisini izledi.

MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN:

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, yürüyüşün ardından yaptığı konuşmada, Bilecik’te Cumhuriyet bayramının coşkuyla kutlandığından duyduğu sevinci belirterek, şunları söyledi:

cumhuriyet-bayraminda-coskulu-fener-alayi4.jpg

‘’Bizler hep birlikte kurtuluşun şehrine yakışır bir şekilde Cumhuriyet bayramımızı kutladık.  Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimizin 96'ncı yıl dönümü hepimize kutlu olsun. Bu Cumhuriyeti bizlere bahşeden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarına şükran ve minnet borçluyuz. Onları bir kez daha buradan rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetin kazanımları ve değerlerini bizler nasıl kıymetini bildiysek, bundan sonra da gelecek nesillere aktarmak bizlerin görevi olacak. Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyeti bize bahşeden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına tekrar minnetle anıyor, hepinizi bayramını kutluyorum’’ dedi

cumhuriyet-bayraminda-coskulu-fener-alayi3.jpg

BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN:

‘’Belediye Başkanı Semih Şahin ise bütün katılımcılara teşekkür ederek, ‘’Hepiniz hoş geldiniz. Bu bayram programını düzenlediğimiz için bana teşekkür eden vatandaşlarımız oluyor. Ben de sizlere teşekkür ediyorum. Çünkü bizler hepimiz Cumhuriyetiz. Cumhuriyetimizin 96. Yılı. Ben 2023’te daha büyük ve coşkulu bir şekilde bayramlarımızı kutlayacağımıza inanıyorum. Daha bizim yaptığımız bir başlangıç. Dediğimiz gibi her şey bir önceki günden daha güzel olacak’’ ifadelerini kullandı.

cumhuriyet-bayraminda-coskulu-fener-alayi5.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2553 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum