DAHA ÇOK İKTİDAR YOLU BEKLERSİNİZ

DAHA ÇOK İKTİDAR YOLU BEKLERSİNİZ

ABD tarafından üretilen ekonomik savaşla karşı karşıyayız. Geçtiğimiz seçimlerde başkanlık yarışını CHP adayı Muharrem İnce kazansaydı Türkiye’nin bugünkünden daha fazla buhran yaşayacağı anlaşıldı. Şimdi bunu da nereden çıkardın diyenler olabilir. Benim bunu söylememe sebep olan CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem İnce’nin açıklamaları. 

Kılıçdaroğlu’nun ’24 Haziran seçimlerinden sonra da bırakmayı düşünüyordum. Sayın İnce’yi benden sonra genel başkan olması için aday gösterecektim. Aklımda bu vardı. Ancak sonrasında maalesef bana güven vermedi’ dediği söylendi. 

Muharrem İnce, CHP’ye yeni girmiş biri değil. Evvelinde Yalova il başkanlığı yapmış, son 16 yılda partisinde milletvekilliği yapmış bir siyasetçi. 

Muharrem İnce ‘Seçimden 66 gün sonra seçim sonuçlarını değerlendirmek amacıyla parti meclisi toplantısı yapıldı. Bu toplantıya Cumhurbaşkanı adayını davet etmemek sorun, toplantıda yalan söylemek ayrı bir sorun’ diyor. 

Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanlığına aday gösteren Kılıçdaroğlu. Hatta konuştuğu kürsüye ‘Gel buraya Muharrem’ kaba çağrısıyla epey alay konusu olmuştu. Bunca sene partisinde hizmet eden İnce güven vermediği için CHP’nin başına geçmesi uygun görülmüyorsa Türkiye’nin başına geçmesi için neden aday gösteriliyor? Biz onu bugüne kadar tanıyamamışız denilirse o da ayrı bir acizlik. Bugün İnce Cumhurbaşkanı olsaydı Kılıçdaroğlu’na göre güven vermeyen Cumhurbaşkanıyla neler yaşayacaktık?

İnce ise partisinin liderini yalancılıkla suçluyor. CHP iktidara gelse, hükümetin açıklamalarını dinledikçe ‘Acaba bunların yüzde kaçı doğru, yoksa hepsi mi yalan?’ diye düşünmekte haklı olmaz mıyız?

Bütün bunlar kamuoyunun önünde oluyor. Sonra da ‘Biz neden iktidar olamıyoruz?’ diyorlar. Daha çok beklersiniz. 

Bu haber toplam 2014 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum