DEV İHALE ERTELENDİ!

DEV İHALE ERTELENDİ!

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi ile Elmas Büfeler olarak anılan 140 ada 1 parseldeki taşınmaz üzerine yapılacak ticaret merkezi yapımına ilişkin ihaleye katılan olmadı.

Bugün saat 14.30’da Belediye Encümeni Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ihaleye teklif veren çıkmadı. Kapalı zarf usulü ile yapılması planlanan ihaleye dolayısıyla katılanda olmadı.

 

15 GÜN ERTELENDİ

İhale Komisyonu Başkanı Kadri Şentürk, yaptığı açıklamada, ihalenin 15 gün süre ile ertelendiğini ifade ederek şunları dile getirdi.:

“İhale saatimiz doldu. Belediyemizin ticaret merkezi, alışveriş merkezi, yer altı otopark ve meydan düzenlemesi yapım işine ilişkin ihalemize ihale saati itibariyle herhangi bir dosya teslim edilmemiştir. Dolayısıyla katılımcı olmadığı için komisyon olarak ihaleyi 15 gün sonra yapılmak üzere erteliyoruz. İhale aynı şartlar içerisinde 15 gün süresince yine müracaata açık olacak” ifadelerini kullandı.

İhale, 26 Eylül Salı günü saat 14.30’da yeniden yapılacak.   

dev-ihale-ertelendi2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2992 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum