DEVLER LİGİNDE BİLECİK'TEN 10 FİRMA

DEVLER LİGİNDE BİLECİK'TEN 10 FİRMA

İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan ‘’Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’’ araştırması sonuçları yayımlandı. Araştırma sonuçlarına göre, Bilecik TSO'da kaydı bulunan 10 firma listede yer aldı.  

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, sıralamaya giren firmaları tebrik ederek, "Ülke ekonomisinin can damarı olan, sağladıkları istihdam ile vatandaşlarımıza aş ve iş kapısı olan tüm sanayicilerimiz bizim için çok değerlidir. Kalkınmanın ve büyümenin üretimden geçtiği günümüzde, elini taşın altına koyan, tüm olumsuzluklara rağmen üretmeyi ve istihdam sağlamayı sürdüren tüm sanayicilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Açıklamasının devamında, ülkemizin ve ilimizin sanayi kapasitesini artırmak için ortak hareket edilmesi gerektiğinin altını çizen Şükrü Keskin, "Ülkemizin ve ilimizin geleceği için çalışan ve üreten sanayi kuruluşlarının sayısını artırmak üzere tüm gücümüzle çalışmalıyız. Tam doluluk oranına ulaşamayan Organize Sanayi Bölgelerimizde boş yer kalmamasını sağlamak ve özellikle yeni kurulacak olan 3. Organize Sanayi Bölgesine yeni yatırımcıları çekmek amacı ile ilimizdeki tüm dinamiklerle ortak hareket etmeliyiz" ifadelerini kullandı. 


Öte yandan, listeye göre, Bilecik TSO'da kaydı bulunan ve sıralamaya giren kuruluşlar şu şekilde:

"Şenpiliç Gıda San.A.Ş. (86 sıra), CP Standart Gıda San. Tic. A.Ş. (95. Sıra), Çimsa Çimento San. Tic. A.Ş.(127. Sıra), Anadolu Efes Biracılık Malt San. A.Ş. (146. Sıra), Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş.(149.sıra), Arslan Alüminyum A.Ş (285.sıra), Vatan Plastik San. Ve Tic. A.Ş.(289. Sıra), Elba Basınçlı Döküm San. A.Ş.(292. Sıra), MEY Alkollü İçkiler San. Ve Tic. A.Ş.(419. Sıra) ve Bien Yapı Ürünleri San. Tur. Ve Tic. A.Ş. (442. Sıra).

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2918 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum