DEVLETTEN HERKESE ÜCRETSİZ MASKE

DEVLETTEN HERKESE ÜCRETSİZ MASKE

Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda ePttAVM.com üzerinden kargo ile ücretsiz maske dağıtımına başlandı.

Ülkemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında yayımlanan genelgeyle, pazar ve market gibi sosyal alanlarda maske takma zorunluluğu getirilmişti.

Maske fiyatları, talep patlaması nedeniyle fahiş fiyatlarla piyasada satılırken, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın ortak çalışması ile vatandaşlara ücretsiz maske verilecek.

Türkiye’nin milli pazar yeri platformu ePttAVM.com üzerinden yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlara ücretsiz olarak maske temini sağlanacak.

HAFTADA 1 PAKET

Vatandaşların her hafta içinde 5 adet olan 1 paket maske alma hakkı bulunuyor.

Maskeler PTT Kargo ile belirtilen adrese ücretsiz olarak ulaştırılabiliyor. 

Maske temini için maske.epttavm.com üzerinden form doldurması gerekiyor. Aile üyelerinin bilgilerini doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlanabiliyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BULUNANLAR FAYDALANAMAYACAK

Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altındaki vatandaşlar, ücretsiz maske dağıtımından faydalanamayacak

Bu haber toplam 3693 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum