DOLMUŞ ÜCRETLERİNDE BAYRAM İNDİRİMİ
Aysun YILDIZ
Bilecik Belediyesi'nin girişimleri doğrultusunda, Kurban Bayramı'nın 1. gününde şehir içi halk dolmuşlarında 1 TL'ye ulaşımın yapılabileceği bildirildi.
Konuyla ilgili Bilecik Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Esnaf ve vatandaşın haklarını aynı oranda gözeten bir anlayışla hareket eden Bilecik Belediyesi, Ramazan Bayramının 1. gününde minibüslerde indirime giderek vatandaşlarımız için kolaylık sağlıyor.
Vatandaşlarımızın her hizmetlerde olduğu gibi şehir içi ulaşımında da rahat ve uygun hizmet alabilmesi için çalışan Bilecik Belediyesi, minibüsçülerle aldığı ortak karara göre vatandaşlarımız, Ramazan Bayramının 1. gününde tam ve öğrenci tarifelerinde 1 TL ücret vererek ulaşımlarını sağlayacak."
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.