DOLUM VE ÖDEME NOKTALARI HİZMETE GİRDİ

DOLUM VE ÖDEME NOKTALARI HİZMETE GİRDİ

AKILLI KART SU SAYAÇ DOLUM VE ÖDEME NOKTALARI HİZMETE GİRDİ
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Akıllı Kart Su Sayaç Sistemi kapsamında hizmet verecek olan 7 adet ödeme ve dolum noktası hizmete girdi.
  Bilecik Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ve şu an 9 bin aboneye ulaşan Akıllı Kart Su Sayaç Sistemi için hazırlanan 7 adet dolum ve ödeme noktası hizmete girdi.
Vatandaşlarımıza birçok anlamda kolaylıklar sağlayacak olan sistem kapsamında hazırlanan Akıllı Kart Su Sayaç Dolum ve Ödeme Noktaları; Hürriyet Mahallesi, Ertuğrulgazi Mahallesi,   Osmangazi Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Gazipaşa Mahallesi, Beşiktaş Mahallesi ve İsmetpaşa Mahallelerinde hizmet verecek.
BÜTÜN FATURALARA 9 AY TAKSİTLENDİRME YAPILABİLECEK
Vatandaşlarımız için büyük kolaylıklar sağlayacak olan uygulama kapsamında ayrıca; belediyeye ait ve belediye dışındaki doğalgaz ve benzeri faturalarda, 9 aya kadar taksitlendirme yapılabilecek.
Vatandaşlarımız, belediyeye gelmeden işlemlerini yapabileceği uygulama kapsamında ayrıca belediyeye ait bütün ödemelerini; Bilecik Belediye Başkanlığı Kurumsal İnternet Sitesi www.bilecik.bel.tr ve www.faturamatik.com.tr adreslerinden de yapabilirler.
bb.jpg

Bu haber toplam 7540 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum