DÜNYANIN EN AKILLI İNSANI BİLECİK´TEYDİ

DÜNYANIN EN AKILLI İNSANI BİLECİK´TEYDİ

Kendisini dünyanın en akıllı insanı olarak nitelendiren ünlü yazar Erdal Demirkıran, Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarına katılmak üzere ilimize geldi.

/resimler/2016-3/14/1347340375708.jpg

Şerife ERDAL

Kendisini dünyanın en akıllı insanı olarak nitelendiren ünlü yazar Erdal Demirkıran, Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarına katılmak üzere ilimize geldi. Erdal Demirkıran, geçtiğimiz Pazar günü ilk olarak okurlarına seminer verdi ardından kitaplarını imzaladı.

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarı, birbirinden önemli isimleri Bilecikli okurlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz Pazar günü ilimize gelen ünlü yazar Erdal Demirkıran, Bileciklilerle buluştu.

İlk olarak okurlarına seminer veren Demirkıran, yeni yazacağı kitabının müjdesini verdi. Yeni kitabının hedef kitlesinde yaşlı kesimin olacağına vurgu yapan Demirkıran, sohbetini etkileyici hikayeler ile süsledi.  Demirkıran'ın eşsiz anlatımı katılımcıların büyük beğenisini toplarken, seminer yaklaşık 3 saat sürdü. Katılımcıların pür dikkat takip ettiği seminerde kendi anılarını da dile getiren Demirkıran,"Öğrencilik yıllarımda ders dinlemezdim. Bir gün bundan vazgeçmeye karar verdim ve bir kağıda 'Dünyanın en akıllı insanıyım' yazdım. Bunu tekrar tekrar yazdıkça kendimi inandırdım ve dersleri dinleyen, derslerde söz sahibi olan biri haline geldim. Buradan anlaşılıyor ki; İnanarak ve çalışarak her şeyi elde edebiliriz" dedi.

/resimler/2016-3/14/1402207580493.jpg

Diğer yandan Erdal Demirkıran'ın seminerine katılan Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri,  fuara katılmalarını sağlayan öğretmenleri Egemen Temur'a teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.