EĞITIM BIR SEN BOZÜYÜK ŞUBESİ SEÇİMİNİ YAPTI

EĞITIM BIR SEN BOZÜYÜK ŞUBESİ SEÇİMİNİ YAPTI

İsmet CEP

Bozüyük'te Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği ve delege seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonrasında Eğitim Bir Sen Bozüyük Temsilciliğine Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı seçildi. 

Cuma günü 15:30-18:30 saatleri arasında Bozüyük Halk Eğitim Merkezinde yapılan İlçe Temsilciliği seçiminde tek aday olarak katılan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı seçimlere katılan 92 üyenin tüm oylarını alarak Bozüyük Eğitim Bir-Sen İlçe temsilcisi oldu

İlçe Temsilcisi seçilen Celalettin Tospatlı yaptığı açıklamada Demokrasiye ve aynı zamanda sandıklara sahip çıkan tüm üyelere teşekkürlerini ileterek devraldığı bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini belirterek bu dava bayrağını daha ileriye şerefle taşıyacağını söyledi.

Ayrıca delege seçimine aday olan 69 üye, 45 kişilik delege listesine girebilmek için kıyasıya yarıştı. Delege seçiminde en yüksek oyu alan 45 üye il delegesi olarak seçildi. Delege seçim sonuçlarının demokrasi açısından anlamlı olduğu bu sonuçların tüm Eğitim Bir-Sen camiasına hayırlı olması temenni edildi.

jlhgf

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.