EMNİYET YANLIŞ PARKLARI AFFETMEDİ!

EMNİYET YANLIŞ PARKLARI AFFETMEDİ!

Bilecik kent merkezi Tevfikbey caddesinde kural ihlali ve çift sıra park yapan araç sürücülerine önce fotoğrafını çekilip ardından ceza kesiliyor.

Bilecik'te yollarda çift sıra park ederek trafiğin akışını engelleyen araçların fotoğrafları çekilerek gerekli cezai işlem uygulanıyor.
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil Denetleme Şubesi ekipleri, kentin en işlek caddelerinde trafikte aksamanın meydana gelmemesi için tedbir alıyor. Bilecik kent merkezi Tevfikbey caddesinde kural ihlali ve çift sıra park yapan araç sürücülerine önce fotoğrafını çekilip ardından ceza kesiliyor. Kent içi trafik akışında aksaklığın yaşanmaması için trafik polis ekipleri hatalı park yapan sürücülere göz açtırmıyor. Kural ihlali yapan araç sürücülerin cezai işlem yapıldıktan sonra makbuzun araç sürücüsünün adresine gönderiliyor. Ekipleri, trafik akışının sağlıklı ve zaman kaybının olmaksızın sürdürülmesi açısından ve güvenli ulaşım için araç sürücülerin ceza yememeleri için mutlaka trafik kurallara uymaları gerektiğini ve bu hususta kendilerinden hassasiyet ve duyarlılık beklediklerini söylediler.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.