ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

H. Türker ÇOBAN

Kapalı pazar yeri ve otopark olarak kullanılan alanın çatısının çökmesi sonucu zarar gören 148 aracın çıkarıldığı ve askıda kalan çatının söküm işlemine başlandığı bildirildi.

İlimizde etkili olan kar yağışının ardından bir çatı çökmesi haberide Söğüt'ten gelmiş ve ilk gelen bilgilere göre 200 kadar aracın enkaz altında kaldığı bilgisini vermiştik. Söğüt Belediye Başkanlığı'nın Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook üzerinden yaptıkları açıklamada; enkaz altında kalan tüm araçların çıkarıldığı ve askıda kalan çatının söküm işlemine başlandığı bildirildi.

Açıklamada; "Pazar yeri enkaz kaldırma çalışmaları bugünkü çalışmalarında en sona kalan araçların çıkarılmasından sonra askıda kalan çatının sökümüne başlandı. Allah'a çok şükür kazasız belasız sona gelindi. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun."  ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu yarın (13 Ocak Salı) günü saat 11.00'da basın açıklaması yaparak konuyla ilgili detaylı bilgiler verecek.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.