ERDALLAR’DAN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

ERDALLAR’DAN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Erdallar Basın Kuruluşları olarak yerel seçimlerde göreve gelen Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ile Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulunduk.

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ve Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ile Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak’ı makamında ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

İLK DURAK BAYIRKÖY

Erdallar Basın Kuruluşları, ilk olarak Bayırköy Belediye Başkanı ve Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman’ı ziyaret etti. Bayırköy’de ustalık dönemine başlayan Mustafa Yaman’a başarı temennilerinde bulunuldu. Ziyarette, yerel seçimler ve yaklaşan İstanbul seçimleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. 

Belediye Başkanı Mustafa Yaman, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek Erdallar Basın Kuruluşlarına ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini dile getirdi.  

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ise Başkan Yaman’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

erdallardan-hayirli-olsun-ziyareti2.jpg

VEZİRHAN ZİYARETİ

Ziyaretlerine Vezirhan Belediyesi ile devam eden Erdallar Basın Kuruluşları, Belediye Başkanı Hüseyin Ocak’a ‘Hayırlı olsun’ dileklerini aktardı. Vezirhan’da ilk kez göreve seçilen Başkan Hüseyin Ocak’a başarılar dilenirken Vezirhan ile ilgili istişarelerde bulunuldu. 

Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, partisinin genel merkezi tarafından İstanbul seçimlerinde görevlendirildiğinden bahsederek seçimin ardından Vezirhan’a odaklanacağını ifade etti. Hüseyin Ocak, Erdallar Basın Kuruluşlarının kendisine gösterdiği ilgiden memnun kaldığını söyleyerek çalışmalarında başarılar diledi. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ise Hüseyin Ocak’ın Vezirhan Belediyesi’ni kazanarak önemli bir başarıya imza attığını dile getirerek, “Allah muvaffak etsin inşallah” ifadelerini kullandı. 

erdallardan-hayirli-olsun-ziyareti3.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 4898 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.