"ERZURUM SANCAĞINI TESLİM ALDIK SÖĞÜT´E GÖTÜRECEĞİZ İNŞALLAH"

"ERZURUM SANCAĞINI TESLİM ALDIK SÖĞÜT´E GÖTÜRECEĞİZ İNŞALLAH"

Engin Altan Düzyatan, “Erzurum sancağını teslim aldık, Söğüt´e götüreceğiz inşallah” dedi.

Türkiye'yi ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncuları, Erzurum'da atlı cirit ve mehteran takımıyla karşılandı.
Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Didem Balçın, Nurettin Sönmez, Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner ve yönetmen Hakkı Metin Günay, Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin düzenlediği 12. Uluslararası Kar Film Festivali'ne katılmak üzere Erzurum'a geldi. Havaalanı yolu üzerinde Korkut Ata Atlı Spor Kulübü cirit takımı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı tarafından karşılanan Diriliş Ertuğrul ekibi oyuncuları yoğun ilgi maruz kaldı. Burada başbar gösterisini büyük bir ilgiyle izleyen oyuncular cirit atlarını severek kendilerini karşılayan kalabalığa teşekkür etti. Korkut Ata Atlı Spor Kulübü tarafından Kayı Boyu Sancağı'nı Söğüt'e götürmek üzere teslim alan Engin Altan Düzyatan, “Erzurumlular bizi çok güzel karşıladılar. Böyle bir sevgiyle karşılaştığımız için çok mutluyuz. Bu sevgiye layık olmaya çalışıyoruz. Erzurum sancağını teslim aldık, Söğüt'e götüreceğiz inşallah” dedi.

'ATA BİNER MİSİNİZ' SORUSUNA ESPRİLİ YANIT

Gazetecilerin 'ata biner misiniz?' sorusuna Engin Altan Düzyatan, “Bineriz sonra. Her gün biniyoruz abi attan indiğimiz mi var abi” diye esprili şekilde cevap verdi. (İHA)

/resimler/2016-3/11/0938161108109.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.