'EZAN SUSTURULDU, KONUŞMASI GEREKENLERDE SUSTU!'

'EZAN SUSTURULDU, KONUŞMASI GEREKENLERDE SUSTU!'

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal, bu haftaki köşesinde çok çarpıcı bir yazı kaleme aldı. 15 Temmuz gecesi İnhisar'da yaşanan skandalı ve devamındaki gelişmeleri tahlil eden usta kalem, ezanın susturulmasına sessiz kalanları ağır bir dille eleştirdi. 

Bu büyük hadiseye kimlerin tepki koyduğunu, kimlerin sessiz kaldığını yazmaktan çekinmeyen tecrübeli yazar,"Ezan susturuldu, herkes sustu. Bize öbür dünyayı anlatanlar, orada bunun hesabı sorulduğu vakit cevabınız nasıl olacak?" diye sordu. 

GAZETEMİZ SAHİBİ ŞADİ ERDAL'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Hatırlanacağı üzere, İnhisar'ın MHP'li Belediye Başkanı Ayhan Ödübek'in 15 Temmuz darbe girişimi esnasında ilçede okunan ezana müdahale ettiği ve cami görevlisi ile tartıştığı iddia edilmişti. İddiaların ardından Ödübek, düzenlediği basın toplantısıyla iddiaları reddetmiş ancak daha sonra partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. 

Basın Masası'na katılan AK Parti İnhisar İlçe Başkanı Osman İşleten, AK Parti İnhisar İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Bulur ve Orhan Şişman, Ödübek'in açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek yetkilileri göreve davet etmişlerdi. 

Bunun üzerine Ayhan Ödübek, Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilerek ifade vermesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Ayrıca Ödübek'e tedbiren yurt dışına çıkma yasağı konuldu. Haftada iki gün polis karakoluna imzaya gidecek olan Ödübek bu süre zarfında belediye başkanlığı görevini ise sürdürecek.  

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3749 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum