FESTİVAL 30 NİSAN’DA BAŞLAYACAK

FESTİVAL 30 NİSAN’DA BAŞLAYACAK

Aysun YILDIZ

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 8.'si gerçekleştirilecek olan ve olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen, 8. Bilecik Belediyesi Geleneksel Çocuk Festivali, 30 Nisan ve 2 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili Bilecik Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve büyük bir beğeni ile takip edilen ''2015 Kültür ve Sanat Etkinlikleri'', kapsamında Nisan ayını da birbirinden güzel etkinliklerle geçiriyoruz.

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik'te, birbirinden güzel etkinliği hemşerilerimizle buluşturan Bilecik Belediyesi, çocuklarımızı 8.'si düzenlenecek olan geleneksel çocuk festivali ile buluşturuyor.

Şehrimizdeki tüm çocuklarımızı bir araya getirecek etkinliklerimiz, Bilecik Belediyesi önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar gerçekleştirilecek yürüyüş ile başlayacak.

Ardından çocuklarımız, 30 Nisan ile 2 Mayıs tarihleri arasında olmak üzere 3 gün boyunca gönüllerince eğlenecek. 

Çocuk oyun grupları ve birbirinden güzel etkinlikler ile zaman geçirecek olan çocuklarımız, burada güzel ikramlar ile de karşılanacak.

Başta çocuklarımıza yönelik güzel programlar olmak üzere, kültür ve sanat hayatımıza renk katacak bu güzel etkinliğe tüm çocuklarımız ve aileleri davetlidir."

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.